Samenwerking tussen Privacy Zeker en VrijdagOnline

door Joost Klein Online marketing specialist

Gepost op 09-04-2019

Wij bouwen websites voor kleine- en grotere bedrijven. Daarbij zijn, naast ontwerp en vindbaarheid, ook privacy en beveiliging belangrijke thema’s. Is de website goed beveiligd? Worden er cookies verzameld? Om aan de privacywetgeving (AVG)te voldoen, moeten bedrijven naast technische zaken ook juridische zaken regelen.

Het internet staat vol met AVG-stappenplannen of checklists. Maar hier ben je als ondernemer niet mee geholpen. Daarom is VrijdagOnline een samenwerking aangegaan met AVG-specialist Privacy Zeker. Als onderdeel van de samenwerking krijgen klanten van VrijdagOnline gratis toegang tot Privacy Zeker Start, het AVG-startpakket met onder andere privacy e-learning en een datalekregister.

Privacy Zeker biedt tools om te voldoen aan de privacywetgeving én een helpdesk met privacy-experts om te helpen bij vragen. Het online programma van Privacy Zeker helpt ondernemers om op een eenvoudige manier te zien welke AVG-verplichtingen er gelden en de aanbevelingen maken duidelijk hoe hier aan kan worden voldaan. Ook worden de benodigde juridische documenten op maat opgesteld voor de onderneming, denk aan een privacyreglement en cookieverklaring. Bovendien krijgen ondernemers toegang tot hun eigen verwerkingsregister en datalekregister. Na het afronden van de aanbevelingen ontvangen bedrijven het Privacy Zeker certificaat. Hiermee kunnen bedrijven aan hun klanten, medewerkers en leveranciers aantonen dat ze goed omgaan met persoonsgegevens.

Meer informatie over de dienstverlening van Privacy Zeker? Kijk hier

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10% korting voor klanten van VrijdagOnline

Klanten van VrijdagOnline ontvangen 10% korting op het eerste jaar van de dienstverlening van Privacy Zeker. Wanneer je in de Store van Privacy Zeker je bestelling doet, maak je gebruik van kortingscode vrijdag2019 om de korting te activeren.

 Over de Auteur

author

Joost heeft jarenlang gewerkt voor diverse (online) organisaties zoals KPN en VNU Media. Bij VrijdagOnline is hij Online marketing specialist en houdt hij zich bezig met sales, online marketing en Adwords campagnes. Op VrijdagAvond gaat hij vaak met zijn vrouw uit eten bij een van de vele leuke restaurants in Groningen.


Reageren

comments powered by Disqus