Offerte aanvragen

Iedere dag met een glimlach naar je werk

  • Home /
  • Weblog /
  • Iedere dag met een glimlach naar je werk

Serie: Welkom bij VrijdagOnline

Deel 5: Iedere dag met een glimlach naar je werk 

 

Tijd voor verandering

Inmiddels werk ik alweer 4,5 jaar voor VrijdagOnline. Ik begon als salesmanager en werkte samen met vier gezellige collega’s in een klein kantoortje aan de Leonard Springerlaan. In de jaren daarna heb ik onze klanten en onszelf hard zien groeien. Nu werken we met z’n allen in een groot kantoor in Het Kwadraat en zijn we iedere dag bezig met grote projecten.

Na een aantal jaar als salesmanager gewerkt te hebben, kwam ik erachter dat ik (mogelijke) klanten liever informeer over onze fantastische diensten dan dat ik ze verkoop. Daarom ben ik, in goed overleg, overgestapt naar een ander functie: manager happy. Dat maakt mij iedere werkdag nog steeds heel erg blij. Mijn collega’s noemen me niet voor niets het zonnetje in huis!

 

Manager Happy

Waarschijnlijk heb je de ‘over ons’ pagina van onze website wel eens bekeken. Je kreeg vast een glimlach op je gezicht toen je mijn functietitel zag. Maar je vroeg je vast ook meteen af: wat doet een manager happy dan de hele dag? Als je het aan mijn collega’s vraagt, zeggen ze altijd: NIETS! Maar dat klopt natuurlijk niet. Ik zorg dat klanten en mijn collega’s blij worden en blijven. Daarnaast doe ik het volgende:

  • Facturen versturen
  • De algemene administratie
  • Telefoon opnemen
  • Vragen van klanten beantwoorden
  • Offerteaanvragen bijhouden

Daarnaast zit ik klanten achter de broek aan wanneer ze de gegevens die we nodig hebben niet op tijd aanleveren. Maar ik maak ze ook blij met een leuke verrassing wanneer we een groot project opleveren. Mijn lieve collega’s houd ik happy door personeelsfeestjes, barbecues en borrels te organiseren. 

 

Wat mij happy maakt

Wat mij happy maakt? Mijn collega’s. Ik heb ze al vaak genoemd in dit verhaal, want we zijn eigenlijk net familie. Een modern family, dat wel. Wij delen lief en leed met elkaar. En wanneer een collega niet blij is, weet ik hem of haar altijd wel weer op te vrolijken. Ik ben niet voor niets op zondag geboren en heb altijd een lach op mijn gezicht. Maar er is er maar één die mij het meest happy maakt op kantoor: mijn Pomeriaan Kay. Daarom ga ik iedere dag met een glimlach naar mijn werk 😊.

 

 

author

Over de Auteur

Hanneke is Manager Happy ❤️. Ze heeft als taak leads, klanten én collega's blij te houden. Dat kan zijn door een goed advies, vriendelijke aftersales of het inplannen en organiseren van meetings en bijeenkomsten. Op VrijdagAvond zit ze lekker met Kay op de bank.