Offerte aanvragen

Online foto bewerken: 5 gratis programma's

  • Home /
  • Weblog /
  • Online foto bewerken: 5 gratis programma's

Online foto bewerken? - Heb je een mooie foto genomen en wil je toch iets meer schaduw erin? of wil je de foto liever in het zwart wit? Tegenwoordig kan dat allemaal al online! Je kan op het internet gratis je online foto’s bewerken. Ik ga hieronder vijf gratis online foto bewerken websites beschrijven.

undefinedPixlr Editor

Pixlr editor is een online foto bewerken-programma en een gratis alternatief voor het online foto platform Photoshop wat je moet downloaden om je foto's te kunnen bewerken. Pixlr Editor is op elke computer te gebruiken zonder het te moeten installeren. Tevens beschikt Pixlr Editor over de belangrijkste functionaliteiten van betaalde bewerkingsprogramma’s.

Photoshop online Tools

Photoshop.com online tools is de online image editor van Adobe. Het is een aanvulling op Photoshop Elements. Dit online gratis fotobewerkingsprogramma is bedoeld voor het opslaan van je foto’s met daarnaast alle basis technieken voor het bewerken van je foto. Bijvoorbeeld tinten bewerken, foto’s roteren of rode ogen verwijderen. Ook zijn er wat funtools aanwezig zoals het toevoegen van een tekstballon of een plaatje. 

undefined

Fotoflexer

Fotoflexer is een overzichtelijk online bewerkingsprogrmma waarbij er uitgebreide mogelijkheden zijn voor fotobewerking. Tevens zijn deze mogelijkheden goed aangegeven met duidelijke icoontjes. Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van een filmkorrel, neon lichten of pop-art.

undefinedBefunky

Dit is een veelzijdige fotobewerker die duidelijke iconen hanteert. Het is een gemakkelijk te gebruiken fotobewerker. Tevens kan je gebruik maken van veel leuke effecten om je foto’s op te fleuren. Echter, bij deze online fotobewerker komt er af en toe wel reclame voorbij, wat je bij de betaalde versie niet hebt.

Fotoaanpassen

Met dit online bewerkingsprogramma kan je eenvoudig je foto bewerken. Echter, fotoaanpassen.nl hanteert slechts ‘simpele’ aanpassingen zoals roteren, verkleiner, verscherpen en/of spiegelen. Tevens kan je kleuren en filters toepassen, rode ogen verwijderen of het contrast aanpassen. Na het aanpassen van je foto kan je deze heel gemakkelijk downloaden op je computer of online bewaren. Dit geldt overigens voor alle online fotobewerkingsprogramma’s.

 

undefined

 

Talloze mogelijkheden

Er zijn dus allerlei opties om je foto's gratis online te bewerken en daarna te downloaden op je computer. Deze opties dragen echter ook wat nadelen met zich mee bijvoorbeeld dat je voor een online fotobewerkingsprogramma altijd internet nodig hebt. Tevens duurt het laden soms erg lang als je meerdere foto's of een grote foto wilt bewerken. Aangezien we vrijwel overal internet hebben tegenwoordig, zal dat nadeel geen grote rol spelen. Wij van VrijdagOnline maken ook dankbaar gebruik van de online fotobewerkingsprogramma's!. 

author

Over de Auteur

Noortje volgt de studie communicatie en zit in haar derde jaar. Naast haar studie werkt ze bij VrijdagOnline en bouwt ze de meest fantastische websites. Op VrijdagAvond drinkt ze graag een biertje of wijntje in haar favoriete cafe.

Reageren

comments powered by Disqus