Offerte aanvragen

VrijdagOnline Weblog

Tips & trucs voor website-eigenaren

Alles over marketing automation

Bespaar tijd en moeite en krijg kwalitatief betere leads met marketing automation. Je leest er alles over in deze blogpost.

Lees verder

Hoe verstuur ik makkelijk een direct mail door het samenvoegen van Google Docs en Google Sheets?

Direct mail is een middel om potentiële klanten of bestaande klanten direct en persoonlijk te benaderen via de postbode. De eerste stappen zijn het bepalen wie je wilt bereiken en wat je wilt bereiken met jouw direct mail, maar dan komt de vraag hoe?

Lees verder

Een offerte per e-mail, is dat handig?

Een offerte is een formeel aanbod om een overeenkomst te sluiten. Een offerte wordt opgesteld vanuit een bedrijf, meestal op verzoek van een potentiële klant. Een offerte kan gaan over een dienst of over een product. Offerte via e-mail, is dat handig

Lees verder

7 Nieuwsbrief systemen voor ondernemers

We hebben onderzoek gedaan naar verschillende nieuwsbrief systemen. Hieronder beschrijven we zeven nieuwsbrief systemen.

Lees verder

Hoe maak je gebruik van een direct mail?

Veel mensen kennen de term 'direct mail'. Maar wat zijn nou de precieze kenmerken van een direct mail en hoe kun je een direct mail het best versturen? Verder is het heel belangrijk om te weten hoe je een direct mail moet schrijven.

Lees verder

Hoe zorg ik dat klanten mijn nieuwsbrief lezen?

In Nederland wordt slechts 1/3 van de verstuurde nieuwsbrieven geopend. Dit is zo weinig dat je je bijna zou gaan afvragen of het wel zin heeft om nieuwsbrieven te mailen, maar dat heeft het zeker wel!

Lees verder

Wat is de ideale marketingmix voor je website?

Zoekmachineoptimalisatie, posts op social media, contentmarketing, Google Adwords advertenties, linkbuilden. Door alle verschillende mogelijkheden in de online marketing is het soms moeilijk om een goede marketingstrategie op te stellen...

Lees verder

E-mail marketing klantvriendelijker maken

Veel bedrijven sturen per mail nieuwsbrieven naar hun klanten. Het doel van een nieuwsbrief is voor de meeste bedrijven het verkopen van (nieuwe) producten. Dit is een logisch doel, want als bedrijf wil je je producten of diensten aan de man brengen.

Lees verder
Online kennismaken?
Klik hier